Introdans

Introdans

Introdans geeft op een creatieve, verrassende wijze een eigentijdse invulling aan ballet.

Introdans beweegt je

Wervelend, de zwaartekracht tartend, nemen wij iedereen mee in de totaalbeleving van dans. Wij doen dat vol passie en met internationale klasse.

Introdans gelooft dat de taal van dans zó universeel is dat dit hele generaties bindt en in beweging brengt. Dit doen wij door aansluiting te houden met een breed publiek en met hen actief de verbinding aan te gaan. Wij dansen voorstellingen voor jong & oud(er) en we organiseren activiteiten en projecten voor heel veel verschillende doelgroepen. Want Introdans beweegt je.

Dans als een prof!

Introdans vind je niet alleen in het theater maar ook midden in de maatschappij. Het modern balletgezelschap Introdans heeft naast twee professionele ensembles (voor volwassenen en voor jong publiek) een interactieve afdeling educatie: Introdans Interactie. Van meet af aan staat het overbrengen van danskunst aan een zo breed mogelijk publiek centraal bij Introdans. Introdans Interactie heeft als motto: “Iedereen kan dansen!”. Hiervan maken wij werk. Door te dansen met uiteenlopende doelgroepen: scholieren, senioren, mensen met een beperking. Met elk programma, elke workshop en iedere choreografie bewijzen wij dat iedereen de universele taal van dans spreekt. Onze docenten zijn enthousiaste multi-kunners; professionals met een gedegen didactische ervaring en kennis van de moderne danskunst.

Klik hier voor meer informatie over Introdans.