Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Fred van Leer Live!

Fred van Leer Live!

Fred van Leer mag wel de bekendste stylist van de Nederlandse televisie genoemd worden! Hij was jarenlang coach in het televisieprogramma Hollands Next Top Model. Hij kleedt talloze artiesten en presentatrices. Hij is professioneel stylist, presentator, coach en online influencer. Hij heeft meer dan een half miljoen volgers op Instagram en ook zijn YouTube-kanaal is immens populair. Daarnaast is hij te horen op de radio en schrijft hij columns. Ook wordt hij regelmatig gevraagd om mee te werken aan tv-programma’s.

Over Fred van Leer Live!

In theaterseizoen 2018/2019 duikt Fred van Leer het theater in met een waanzinnige one-man-show met styling- en fashiontips, make-overs en uiteraard een hoop hilariteit! Kom zelf kennis maken met zijn verstand van mode in het theater. Deze theatershow is een echte aanrader voor een avond voor vrouwen. Moeders en dochters, vriendinnen, zussen, wat dan ook! Fred van Leer luistert en adviseert. Zoals hij zegt: “Het feit dat u de jurk past, wil nog niet zeggen dat het uw maat is”!

Interactieve avond met Fred van Leer!

De voorstelling is een interactieve avond waarin Fred de hardnekkige modeblunders verteld maar ook simpele alternatieven en  oplossingen geeft. Lachen met Fred kun je de hele avond hij verteld over de Do’s en vooral de don’tsin de modewereld. Fred vraagt gedurende de show ook allerlei vragen aan het publiek. Hij improviseert en neemt het publiek ruim twee uur lang mee in zijn wereld.

Fred is gevat, eigenzinnig eerlijk en respectvol. Zijn boodschap is duidelijk: omarm jezelf, houd van je lichaam zoals het is, draag waar jij je lekker in voelt en verberg jezelf vooral niet. Fred kan er niet goed tegen dat vele vrouwen zich zelf zo wegcijferen en geeft iedere vrouw graag een heldere blik op haar lichaam!

Bekijk de website van Fred van Leer Bron: George Visser Productions

 

Speellijst Fred van Leer Live!

Fred van Leer duikt het theater in met een weergaloze one-man-show met fashion- en stylingtips, make-overs en een hoop hilariteit.

Bekijk de speellijst van deze voorstelling. 

 

 

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen