Freek Bartels en Stanley Burleson – From Sammy with Love

Freek Bartels en Stanley Burleson - From Sammy with Love

Freek Bartels en Stanley Burleson – From Sammy with Love
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Freek Bartels en Stanley Burleson geven kijkje in de keuken van nieuwe voorstelling. Freek Bartels en Stanley Burleson gaan alsnog de voorstelling From Sammy with Love spelen. Dit stond oorspronkelijk gepland als openingsvoorstelling voor het mini-theater in het nieuwe kantoor van Stage Entertainment aan de Amsterdamse Zuidas, maar dat ging uiteindelijk niet door.

Door een samenwerking van Senf en Kemna wordt het alsnog in de Nederlandse theaters gebracht, met een première dit najaar in het DeLaMar theater. Echter, in de maand mei spelen Freek en Stanley de voorstelling al een aantal keer tijdens een “werkvoorstelling” en daarvoor zijn nu al kaarten te koop. Theaterbezoekers krijgen op deze manier de kans een uniek kijkje in de keuken te nemen bij de ontwikkeling van deze voorstelling.

Freek Bartels en Stanley Burleson – From Sammy with Love

From Sammy with Love is een musical waarin Stanley Burleson en Freek Bartels afwisselend gedurende de voorstelling de rol van Sammy Davis jr. vertolken. Dat Sammy Davis jr. de Ratpack oprichtte en samen met Frank Sinatra zo’n beetje Las Vegas stichtte weten de meeste mensen waarschijnlijk wel. Dat talloze artiesten ‘zijn’ Mr. Bojangles coverden en zich (tot aan Amy Winehouse aan toe) door hem lieten inspireren is misschien minder bekend. Tussen de muzikale nummers door vertellen ze over hoe zijn leven en dat van henzelf beïnvloed werd door het zwart-wit zijn.

Het publiek wordt meegenomen naar de jaren ’60 in de Verenigde Staten, waar het leven en de carrière van de entertainment-legende zich kenmerkte door roem en succes, maar ook door eenzaamheid en isolement. Tijdens zijn leven kreeg de entertainmentlegende te maken met de raciale spanningen van de jaren ‘60 en ’70. Hij gebruikte zijn status als top entertainer om de rechten van Afro-Amerikanen te verbeteren. Dat maakte hem zelfs tot een graag geziene gast op het Witte Huis.

De werkvoorstellingen zijn gepland op zaterdag 13 mei in Gemert, donderdag 18 mei in Beuningen en vrijdag 19 mei in Oldenzaal.

Bron: Musical Journaal

Freek Bartels en Stanley Burleson – From Sammy with Love
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina