FROZEN

MUSICAL DISNEY FROZEN VANAF 31 MEI 2024 TE ZIEN IN AFAS CIRCUSTHEATER SCHEVENINGEN

Frozen is oorspronkelijk een animatiefilm uit 2013, geproduceerd door Walt Disney Animation Studio’s en gebaseerd op het sprookje ‘de ijskoningin’ van Hans Christiaan Anderson.

Frozen de musical

FROZEN gaat over de relatie tussen twee zussen Elsa en Anna. Twee prinsessen in het fictieve Arendelle. De inwoners weten niets van de magische kracht van Elsa, die mensen en dingen kan bevriezen, zonder daar controle over te hebben. Elsa’s angst voor haar magische kracht neemt toe, wanneer ze haar zus per ongeluk verwondt.

En naarmate de jaren verstrijken en Elsa’s kroning tot koningin van Arendelle dichterbij komt, vreest ze dat de inwoners haar magische krachten ontdekken en bang worden voor haar. Wanneer Elsa na een ruzie met Anna vlucht, beseft ze niet dat ze per ongeluk haar krachten heeft ingezet om Arendelle in een eeuwige winter achter te laten. Wat volgt is een avontuurlijke zoektocht van Anna naar haar zus, ontmoetingen, strijd om het koningschap van Arendelle en uiteindelijk de ontdekking dat er slechts één oplossing is die Elsa’s magie teniet kan doen: een daad van ware liefde.
Het verhaal laat de verbinding van twee zussen zien die steeds weer op zoek gaan naar elkaar.

Cast Frozen

De hoofdrollen zijn nog niet bekend, momenteel worden er audities gehouden voor alle rollen.

Elsa – Vajen van den Bosch
Anna – Nienke Latten 
Kristoff –
Hans –
Olaf –
Sven –
Oaken (Knoet) –

De muziek is geschreven door Krisen Anderson-Lopez en Robert Lopez, met als bekendste nummer ‘Let it go’ (Laat het los), in de Nederlandse animatiefilm gezongen door Willemijn Verkaik.

Speeldata FROZEN

Disney FROZEN, komt eindelijk als musical naar Nederland! In Nederlandse vertaling is de musical te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen.
 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.