FUN HOME

fun home

Fun Home komt naar de Nederlandse theaters met een gloednieuwe theatertour. 

FUN HOME

Fun Home is een autobiografische Off-Broadwaymusical, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Alison Bechdel. Het verhaal gaat over Alison die worstelt met de complexe relatie met haar overleden vader. Het speelt zich af in het hedendaagse Pennsylvania met flashbacks naar het recente verleden.

Alison had altijd al een moeizame relatie met haar vader, maar die relatie verslechtert wanneer zij ontdekt dat zij lesbisch is. Ze stuit op vele vormen van onbegrip, in het bijzonder bij hem. Langzaamaan ontdekt Alison waarom hij zo reageert.

Cast FUN HOME

In afwachting. 

Opus One

OpusOne is een in Amsterdam gevestigd theatergezelschap, in 1988 opgericht door Frans Schraven (creatief directeur), Maarten Voogel (directeur) en Rob Brown. Het gezelschap kenmerkt zich in theatervoorstellingen die niet alleen gericht zijn op theater voor volwassenen maar ook voor en door kinderen. Langere tijd heeft het gezelschap kantoor gehouden in Het Zonnehuis in Amsterdam, waar zij sinds kort ook zelf voorstellingen programmeren.

In de afgelopen 20 jaar heeft OpusOne zich ontwikkeld tot een producent van musicals en theatervoorstellingen die volledig meetelt in de binnenlandse theaterwereld en diverse producties of hierin spelende acteurs hebben dan ook prijzen gewonnen, waaronder Beste Kleine Musical en Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor FUN HOME. 

Speellijst FUN HOME

FUN HOME is te zien in meerdere theaters in Nederland. 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link