George Visser Productions

George Visser Productions

George Visser startte in 1983 zijn impresariaat Theaterwerk. Binnen dit impresariaat bouwde hij al snel een breed aanbod op van dans, muziek en cabaret.

Over George Visser Productions

George Visser Productions kwam twee jaar later tot een samenwerking tussen Mojo Concerts en Theaterwerk. En ontstond het bedrijf Mojo Theater b.v..In 2013 hebben de aandeelhouders van Mojo Theater b.v. besloten de formele samenwerking te beëindigen. Alle activiteiten zijn voortgezet onder de naam George Visser Productions b.v.

Aanbod van George Visser Productions

Het aanbod van George Visser Productions b.v. wordt al sinds de oprichting gekenmerkt door een grote variatie aan artiesten en genres. Van cabaret tot muzikaal entertainment in de breedste zin van het woord. Het was George Visser die een trend zette door nieuwe disciplines zoals jazzdance, literaire voorstellingen en popmuziek in het theater te introduceren.

Maar niet uitsluitend, want ook grote namen als Freek de Jonge, Het Groot Niet te Vermijden, Acda en de Munnik, Guido Weijers, maar ook de musicals van V&V producties, Frank Boeijen, Trijntje Oosterhuis en Golden Earring worden door George Visser Productions b.v. vertegenwoordigd in de theaters. Daarnaast is het nog altijd de intentie van het bedrijf uitdagingen aan te gaan met veelbelovend nieuw theateraanbod in de meest uiteenlopende vormen.

Inmiddels is het aanbod aan artiesten en producties van George Visser Productions b.v. niet meer weg te denken uit het Nederlandse theaterlandschap.

Tweede impresariaat

Om nog meer gestalte te geven aan het pioniersschap richtten George en Sheela Visser in 2007 het tweede impresariaat TriColour Productions b.v. op. Dit impresariaat biedt nieuw talent een kans om zich te tonen aan een groot theaterpubliek. TriColour Productions b.v. heeft met name, maar zeker niet uitsluitend, oog voor podiumkunstenaars met een etnische achtergrond.

Ook nieuwe theatervormen krijgen bij TriColour Productions b.v. ruim de mogelijkheid om tot ontwikkeling te komen. Anno 2013 zijn bij George Visser Productions b.v. en TriColour Productions b.v. elf medewerkers actief. Zij zijn verantwoordelijk voor het gehele traject van tourneeplanning tot marketing, publiciteit, productiebegeleiding en consultancy.

Samen behoren de twee bureaus tot de grootste theater impresariaten van Nederland.

George Visser Productions werkt voornamelijk als impresariaat. De voorstellingen worden door anderen geproduceerd.

Contactgegevens George Visser Productions

George Visser Productions
Postbus 18618
2502 EP Den Haag
Tel. 070-3465657
E-mail