Guus Meeuwis – Guus Geluk Theatertour

Guus Meeuwis - Guus Geluk Theatertour

Op 18 mei komt het nieuwe album GELUK uit en vanaf 31 augustus neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt: “Als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”.

“Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt” aldus Guus Meeuwis. Woorden die typeren hoe de zanger in het leven staat.

Nieuwe liedjes Guus Geluk

Vanaf 31 augustus neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt; “Als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.” Op 8 september staat Guus met zijn nieuwe theatershow GELUK in de Stadsschouwburg.

“Ik heb ónwijs veel zin om de nieuwe liedjes van GELUK mee het theater in te nemen! We hebben ze tijdens de clubtour getest en laten groeien, en nu ze tot volle bloei zijn gekomen is er niets mooier om ze te delen met ons publiek.”, aldus Guus.

Speellijst Guus Meeuwis – Guus Geluk Theatertour

Guus speelt op locaties door het hele land!

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link