Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

HERRIE IN DE KEUKEN

herrie in de keuken

Harrie Vermeulen is terug! Harrie alias Jon van Eerd is dit keer terug op een wel hele bijzondere manier! In de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie HERRIE IN DE KEUKEN.

HERRIE IN DE KEUKEN

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid.

Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking!

Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken. Een avond de boel de boel laten. Zoals Jon van Eerd het noemt: een mini-vakantie! Dit seizoen in HERRIE IN DE KEUKEN!

Cast HERRIE IN DE KEUKEN

Naast Jon van Eerd spelen onder andere deze voorstelling;

  • Arie Cupé
  • Joey Schalker
  • Anne Lamsvelt
  • Liss Walravens
HERRIE IN DE KEUKEN belooft de leukste en vetste komedie van het seizoen te gaan worden!

Speellijst HERRIE IN DE KEUKEN

HERRIE IN DE KEUKEN is geschreven door Jon van Eerd en zoals u gewend bent vliegen de petten, snorren en pruiken ook deze voorstelling weer door het theater!

HERRIE IN DE KEUKEN is krankzinnig en dubbelzinnig er spelen 6 acteurs meer dan 20 rollen!

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen