Ilse DeLange – New Amsterdam – theatertour

Ilse DeLange - New Amsterdam - theatertour

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Na het succes met The Common Linnets is Ilse met haar nieuwe theatertour New Amsterdam te zien in de theaters.

Ilse DeLange – New Amsterdam – theatertour

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt is Ilse DeLange niet meer weg te denken uit de nationale maar ook de internationale hitlijsten. Zij is uitgegroeid tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde.

Ilse DeLange is een populaire coach in het tv-programma The Voice, heeft haar eigen tv-programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville. Met haar festival Tuckerville brengt zij meer country naar Nederland, en zij had een rol in de Amerikaanse tv-serie Nashville.

In de theaters brengt de zangeres naast veel nieuwe muziek, ook haar grote en bekende hits live ten gehore!

Bron: Ilse de Lange

Speellijst Ilse DeLange – New Amsterdam – theatertour

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht.

Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de veelgeprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link