Ilse DeLange Theatertour

Story of Boybands
Ilse DeLange, een gerespecteerde artiest, viert haar 25-jarig jubileum met haar veelzijdige muziekstijl. Vanavond deelt ze songs van haar nieuwe album ‘Tainted‘ en haar tijdloze hits.
 
Nieuwe muziek en grote hits van dé Nederlandse countryster.
 
Sinds het verschijnen van haar debuutalbum ‘World Of Hurt’ in 1998 is Ilse DeLange een van de bekendste en meest gerespecteerde artiesten van ons land en ver daarbuiten. Ze scoorde de ene na de andere hit en behaalde met The Common Linnets de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, een succes dat nagalmde in heel Europa. 2023 markeerde het 25-jarig jubileum van DeLange als artiest, die met haar muziek nog helemaal van nu is, of ze nu country, rock of pop zingt.
 
Dit voorjaar komt haar langverwachte nieuwe album ‘Tainted’ uit. De liedjes van die plaat speelt ze uiteraard ook in de theaters, maar uiteraard zingt ze ook haar grote hits.
 

Speeldata Story of Boybands

lse DeLange keert terug naar de Nederlandse theaters! Samen met haar band zal ze, naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits ten gehore brengen.

De voorstelling is te zien in de theaters in Nederland.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.