Isala theater Capelle aan den IJssel

Stadsplein 5, 2903 HH Capelle aan den IJssel | 010 458 6400 | Google maps

Isala theater Capelle aan den IJssel

De naam Isala Theater komt van de naam die de Romeinen lang geleden aan de Nederlandse IJssel gaven. Het theater is ontworpen door de bekende architect Martien van Goor en opende in 1999 voor het eerst haar deuren.

Het is een intiem en sfeervol theater. U vindt er zowel een kleine als een grote zaal en verschillende multifunctionele foyers. De totale capaciteit van het theater is zo’n 650 personen. De Grote Zaal gaat schuil achter de gouden wand in de benedenfoyer. De zaal biedt plaats aan 512 bezoekers en er zijn ook enkele rolstoelplaatsen.

Voor bezoekers die minder goed horen is er een modern infrarood geluidssysteem geïnstalleerd. De kleine zaal wordt de Luc Lutz zaal genoemd. Dit is een zogenaamd vlakke vloertheater, u vindt hier dus niet een verhoogd podium.

Vriend van Isala

Wilt u ook genieten in het Isala Theater van extra voordeel? Wordt dan vriend met het Isala Theater! U kunt zich aanmelden als Pluche Plusser.

Agenda het Isala Theater

Het Isala Theater biedt naast de reguliere bekende en onbekende voorstellingen in allerlei genres ook verschillende ARTi SHOCK voorstellingen, deze voorstellingen vallen onder vernieuwend theater. Voor een gegarandeerd bijzondere avond uit in het theater!

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens het Isala Theater

Stadsplein 5 2900 AE Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 – 458 63 00
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.