Ja, ik wil!

Ja, ik wil!

De musical Blind Date van De Theater BV krijgt, na het bekroonde succes in 2022, met JA, ik wil! een vervolg in het theater.

JA, ik wil!

Nadat de twee elkaar hebben leren kennen door bemiddeling van het bureau Blind Date, slaat de vonk over en gaat bankmedewerker Bob Flinck uiteindelijk op één knie om hondentrimster Jenny de Beukering om haar hand te vragen. We volgen Bob en Jenny van het aanzoek tot aan de huwelijksnacht. En omdat het regelen van een huwelijk niet eenvoudig is, besluiten de twee de organisatie in handen te leggen van Koos, een weddingplanner bij het bedrijf ‘Ja, ik wil’. Maar waar Koos op het hysterische af bezig is de perfecte bruiloft te organiseren, confronteert hij Bob en Jenny ook met de belangrijke vragen rondom een verbintenis als het huwelijk.

Wat zegt een huwelijk nog in een tijd waarin volslagen vreemden met elkaar trouwen op tv om drie weken later weer te scheiden? Wat zegt een huwelijk nou eigenlijk over liefde? Wat zeggen al die verzonnen tradities nou eigenlijk over de liefde die je voelt? En dan die duizend en één beslissingen: groot of klein? In het wit of juist niet? Wie nodig je niet uit en wie wel? Waarom juist die trouwambtenaar die niets weet van zowel bruid als bruidegom? Als je je eigen bruiloft overleeft, moet het wel ware liefde zijn.

Cast JA, ik wil!

Ja, ik wil met;

  • Freek Bartelds
  • Brigitte Heitzer
  • Paul Groot

Ja, ik wil! wordt geschreven door Allard Blom, de muziek gecomponeerd door Sam Verhoeven. Joep Onderdelinden tekent voor de regie en Ivo Chundro maakt de choreografieën.

Speeldata JA, ik wil

Voor iedereen die trouwplannen had, heeft of nog gaat maken is JA! ik wil vanaf 7 februari te zien in Nederlandse theaters. Meer informatie en speellijst: www.jaikwil.eu

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.