Jim & Bettina – Samen

Popup Choir #SINGFLUENCERS: LEKKER GAAN OP DE 80S

Jim Bakkum en Bettina Holwerda ontmoetten elkaar in ‘Grease‘, werden verliefd en kregen drie kinderen. Nu delen ze hun muzikale talent in de show ‘Samen’.

Jim & Bettina – Samen

Twee sterren op een kussen, slaapt daar de duivel tussen? Nee, maar wel zo nu en dan een kind. Althans bij Jim Bakkum en Bettina Holwerda, die elkaar zestien jaar geleden ontmoetten bij hun rollen in de musical ‘Grease’. De vonk sloeg hevig over en de fakkel van de liefde ging blijvend branden. In de jaren die volgden hadden ze ieder een eigen carrière en samen drie opgroeiende kinderen in een bijzonder en chaotisch gezin.

Voordat ze elkaar écht uit het oog verliezen, gaan Jim en Bettina gezamenlijk op pad met hun eerste eigen theatershow ‘Samen’. Want behalve dat ze met elkaar getrouwd zijn is er ook altijd die chemie van hun muzikale talent. En dat spat er nu van af, begeleid door een strakke liveband.

Speeldata Jim & Bettina – Samen

Een theatershow waar het muzikale talent van afspat.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.