Jon van Eerd terug naar de theaters

Deze keer kruipt de koning van de komedie in de huid van Sinterklaas. Jon van Eerd keert terug op het toneel in de nieuwe familiekomedie ‘De Klucht van Sinterklaas’.

De Klucht van Sinterklaas

Nadat van Eerd zijn afscheid als Harrie Vermeulen had aangekondigd keert hij dit jaar terug in de familiekomedie ‘De Klucht van Sinterklaas’.

Hij zal hierin de rol van Sinterklaas op zich nemen. Jon heeft veel rollen gespeeld, maar nooit eerder kroop hij in de huid van de goedheiligman. Samen met Dick Cohen, Priscilla Wennekes – Knetemann, Anne Deliën en Brian Verhagen is Jon van Eerd vanaf 18 november t/m 4 december te zien in de Nederlandse theaters. Op dit moment is hij nog druk met de regie van De Komedie over Een Bankoverval die op 16 oktober in première gaat.

“Ik heb echt ontzettend veel zin in dit fantastische en hilarische avontuur voor jong en oud. Eerder heb ik natuurlijk mijn afscheid als Harrie Vermeulen aangekondigd. Maar dit avontuur kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik vind het dan ook ontzettend leuk als ik in november de vertrouwde ‘Harrie Vermeulen fans’ met hun kinderen en kleinkinderen in de zaal zie zitten.” Aldus Jon van Eerd.

Het verhaal
Wat gebeurt er met Sinterklaas als er een boef in zijn Spaanse paleis rondloopt? Sinterklaas is dan wel een wijs man, maar niet zo wijs dat hij álles weet. En waarom heeft zijn schimmel Ozosnel geen haver meer? Alles lijkt helemaal mis te gaan en het ziet er naar uit dat de Sint in zijn onderbroek op de boot naar Nederland moet.

Maar dan verschijnt de tweeling Tonnie en Ronnie.

Zij bedenken met al hun vriendjes in de zaal een list om de boef te ontmaskeren.

Meer informatie en tickets: www.pretpakhuis.nl

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.