Kerst vier je met het Kempenkoor in theater De Schalm

Kerst vier je met het Kempenkoor in theater De Schalm

Na het succesvolle concert in 2013 komt het Kempenkoor op veler verzoek in december terug naar De Schalm met een gloednieuw programma. Een show met nieuwe kerstklanken in diverse toonaarden en klankkleuren, en in talen uit vele windstreken. Het Kempenkoor wordt ondersteund door pianist Hans van den Eijnden, sopraan en harpiste Inge Freimout en een combo van trompet, trombone, saxofoons, tuba, contrabas en slagwerk. Dirigent Cees Wouters heeft voor deze avond een gevarieerd programma samengesteld.

Programma

Op het programma staan traditionele kerstliederen in nieuwe arrangementen, carols, enkele werken uit de klassieke muziekliteratuur, meezingliederen en solowerken van soliste en combo van componisten als Rutter, Chilcott, Jenkins, Willcocks en Händel. Veel arrangementen zijn van de hand van Cees Wouters en Hans van den Eijnden.

Over het Kempenkoor

Kempenkoor is een groot regionaal gemengd koor en bestaat dit jaar 65 jaar. Hoofddoel is het geven van kwaliteitsconcerten waarin o.a. grote werken uit de muziekliteratuur worden uitgevoerd, maar ook werken van moderne componisten staan op het repertoire.

Reserveren

De voorstelling vindt plaats op maandagavond 22 december om 20:15 uur.
Reserveren kan via Theater de Schalm via www.deschalm.com en 040-2533578.
De toegangsprijs is 22 euro.