Theater de Schalm Veldhoven

Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven | 040 253 3578 | Google maps

Theater de Schalm Veldhoven

Naast cabaret, theater, film concerten en toneel is Theater de Schalm ook zeer geschikt voor besloten evenementen. Theater de Schalm is een van de gezelligste theaters van het zuiden van het land, met sfeervolle theaterzaal, filmzaal en restaurant.

Zalen van Theater de Schalm

Theater de Schalm beschikt over 2 theaterzalen, de grote zaal 466 zitplaatsen en de kleine zaal met 185 zitplaatsen. Per seizoen zijn er gemiddeld 170 theatervoorstellingen in allerlei genres. De kleine zaal heeft ook een bioscoopfunctie en vertoont daar de betere filmhuisfilms.

D’n Burgemister

In D’n Burgemister kunt u heerlijk genieten van een heerlijke lunch of diner. Voorafgaand van een voorstelling kunt u hier genieten van een speciaal theater menu.

Nieuwsbrief Theater de Schalm

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van alle voorstellingen en activiteiten schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van het theater.

Rondleiding

Heeft u altijd al een willen weten hoe een artiest zich voelt in het theater? Of wilt ook eens een kijkje nemen in de regiekamer, het kan bij Theater de Schalm. Voor groepen vanaf 5 personen kunt u een rondleiding reserveren in De Schalm. Een originele en interessante middag is ook ideaal voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, of voor een verjaardagsfeestje.

Agenda Theater de Schalm

Alle medewerkers van Theater de Schalm heten u van harte welkom! Geniet in het theater van de vele voorstellingen die jaarlijks geprogrammeerd staan. Highlights uit het nieuwe theaterprogramma van Theater de Schalm

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Theater de Schalm

Meiveld 3 5501 KA Veldhoven
Theaterkassa: 040 – 253 35 78
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen