Klein publiek groot gebaar

Het Delamar Theater in Amsterdam (her)opent vanaf 6 juni haar deuren voor Klein publiek groot gebaar

Klein publiek groot gebaar

Na de maandenlange sluiting is het eindelijk zover. Op 6 juni aanstaande gaat het Delamar Theater weer open voor publiek. Omdat er in verband met de coronamaatregelen vanaf 1 juni maximaal 30 mensen in een zaal aanwezig mogen zijn en vanaf 1 juli maximaal 100, wordt er een aangepast programma in het leven geroepen met de titel Klein publiek, groot gebaar. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat namelijk naar de optredende artiesten, waaronder onder andere Marcel Hensema, SOLO Stories en Theater Terra. Zo kun jij genieten van hele bijzondere voorstellingen, en zorg je er met jouw bezoek direct voor dat theatermakers kunnen blijven werken aan nieuwe voorstellingen (voor klein of groot publiek).

Vanzelfsprekend wordt de veiligheidsvoorschriften van de landelijke overheid nageleefd bij het opvoeren van deze voorstellingen.

Lees meer over de coronamaatregelen in het Delamar Theater.

Programma Klein publiek groot gebaar

In het theater worden voorstellingen gespeeld door artiesten die eerder te zien waren in het Delamar Theater, voorstellingen die geschikt zijn voor een klein publiek en passen bij de huidige tijd. Ook zijn er artiesten die een nieuwe voorstelling hebben gemaakt, speciaal voor deze bijzondere theatersituatie. Bereid je voor op een uniek en indrukwekkend theaterbezoek, dat je nog lang bij zal blijven.

De komende dagen en weken wordt het programma verder aangevuld, bekijk dus regelmatig deze pagina om op tijd een kaartje te kunnen bemachtigen.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link