Het DeLaMar Theater Amsterdam

Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam | 0900 – 10 10 202 | Google maps

Het DeLaMar Theater Amsterdam

Het DeLaMar Theater, waar de theatergeschiedenis tot de verbeelding spreekt, kunt u in hartje Amsterdam vinden. Diverse grote namen als Wim Kan, Wim Sonneveld en Freek de Jonge traden op in het vroegere Nieuwe de de la Mar Theater aan het Leidseplein.

In het theater

De programmering van het huidige DeLaMar Theater heeft met 2 zalen en ruim 1500 stoelen, sluit geheel aan op deze traditie. Het theater biedt een podium aan grote cabaretiers, musicals, komedies, toneelklassiekers, festivals en jeugsvoorstellingen.

Compleet avondje uit in Het DeLaMar

Een bezoekje aan het DeLaMar Theater is een hele ervaring op zich. De medewerkers van het theater staan voor u klaar en zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke avond beleefd in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Ook wanneer u een compleet verzorgde avond wilt bent u bij DeLaMar Theater aan het juiste adres. Voorafgaand aan de voorstelling serveert de chef-kok van Grand Café en Dinerfoyer DeLaMar een overheerlijk diner voor u en uw gezelschap.

Voorstellingen in DeLaMar

Het DeLaMar Theater programmeert voornamelijk toneel, cabaret en musical. Deze drie genres worden regelmatig aangevuld met diverse jeugdvoorstellingen in de schoolvakanties, muziektheater en concerten.

Agenda DeLaMar Theater

Bent u benieuwd wanneer een voorstelling speelt in het theater? Kijk dan snel in de agenda

Contactgegevens

Marnixstraat 402 1017 PL Amsterdam
Telefoon: 020-2200110 (dagelijks bereikbaar van 11:00 tot 20:00)

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.