Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A, 8921 BT Leeuwarden | Telefoon: 06 511 048 08| Google maps

Koepeltheater

Het Koepeltheater stimuleert de culturele beleving en ontwikkeling van culturele activiteiten binnen de gemeente Leeuwarden.

Koepeltheater

Eén van de meeste bijzondere gebouwen in de stad Leeuwarden is de voormalig Koepelkerk Leeuwarden, op de hoek van de Vredeman de Vriesstraat en de Alma Tademastraat, nu het Koepeltheater. Een rijksmonument met een Byzantijnse uitstraling.

In de voormalige Koepelkerk Leeuwarden, daterend uit 1932, kunt u terecht voor conferenties en (culturele) evenementen. De Kerkzaal biedt de meeste capaciteit, tot 450 personen (meer in overleg). Voor kleinere groepen is er de woonkamer van de pastorie woning of de foyer.

De foyer beschikt over een professionele keuken waardoor er onder andere gemakkelijk kan worden voorzien in fris, thee en koffie voor kleine- en grote groepen.

Het doel van de organisatie is de kerk te behouden voor de toekomst en deze voor culturele en maatschappelijke doeleinden open te stellen.

Agenda Koepeltheater

Bekijk hieronder de actuele programmering van de concerten en andere culturele evenementen die plaats vinden in de voormalig Koepelkerk, Leeuwarden.

Contactgegevens Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A, 8921 BT Leeuwarden | Telefoon: 06 511 048 08 Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.