Stadsschouwburg de Harmonie Leeuwarden

Ruiterskwartier 4, 8911 BP Leeuwarden | 058 – 2330233 | Google maps

Kerstvakantie 2014 in De Harmonie

De Harmonie in Leeuwarden bestaat sinds 1881. Zowel in 1937 als in 1957 vonden er grote verbouwrondes plaats. Uiteindelijk werd in de jaren negentig van vorige eeuw besloten om een geheel nieuw gebouw te bouwen. In 1995 werd de vernieuwde Harmonie geopend door toenmalig Koningin Beatrix.

Top vijf grootste theaters in Nederland

Door deze nieuwbouw is De Harmonie een van de vijf grootste schouwburgen van heel Nederland geworden. Het theater beschikt over drie zalen. De Aegon zaal heeft een capaciteit van 1000 plaatsen, de Rabobank zaal van 450 plaatsen of 1000 staplaatsen en de multifunctionele Kleine zaal met vlakke vloer heeft een verrijdbare tribune waar 270 personen kunnen zitten.

Elk jaar vinden er zo’n 830 voorstellingen, events en andere activiteiten plaats. In totaal ontvangt dit theater in Friesland jaarlijks zo’n 220.000 bezoekers.

Agenda De Harmonie

Van grote landelijke musicals tot optredens van het Noord Nederlands Orkest tot popconcerten, en commerciële evenementen iedereen vindt bij De Harmonie iets van zijn of haar gading!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Stadsschouwburg de Harmonie Leeuwarden

Ruiterskwartier 4
8911 BP Leeuwarden
Tel: 058-2330233
[email protected]

Website Stadsschouwburg De Harmonie

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.