Koning van Katoren de musical

Koning van Katoren de musical

Het Nationaal Jeugd Musical Theater speelt opnieuw een avontuurlijke musical: Koning van Katoren, naar het beroemde boek van Jan Terlouw.

Koning van Katoren (8+)

Het land Katoren heeft al 17 jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed wordt het land bestuurd door zes zure ministers, die niets doen om een nieuwe koning te vinden. Dan verschijnt de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden, maar de ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen met een aantal onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden en het land weer gelukkig te maken.

De musical Koning van Katoren is geschreven door Dick Feld, met muziek van Fons Merkies en Floris Verbeij en regie van Rogier van de Weerd. De kaartverkoop start in mei 2019 bij de Nederlandse theaters.

Meer informatie over de musical.

Speellijst Koning van Katoren (8+)

Na de succesvolle voorstellingen Kruistocht in Spijkerbroek, Oorlogswinter en Peter Pan speelt het Nationaal Jeugd Musical Theater  opnieuw een avontuurlijke musical: Koning van Katoren, naar het beroemde boek van Jan Terlouw.

Creatives

De musical Koning van Katoren is geschreven door Dick Feld, met muziek van Fons Merkies en Floris Verbeij en regie van Rogier van de Weerd. Naar het boek van: Jan Terlouw | Script & liedteksten: Dick Feld | Muziek: Fons Merkies & Floris Verbeij | Regie: Rogier van de Weerd | Producent: Michiel Morssinkhof | Geproduceerd door Morssinkhof Terra Theaterproducties in samenwerking met Nationaal Jeugd Musical Theater

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link