NJMT

njmt

Stichting Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) is een organisatie die zich, zonder winstoogmerk, richt op het opleiden van kinderen van 4 tot 18 jaar in dans, drama en zang en het maken/produceren van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen.

Voorstellingen

De voorstellingen van NJMT zijn te zien in de bekende theaters in het hele land. Het NJMT neemt hiermee een bijzondere plaats in binnen de theaterwereld. De opleiding is de kweekvijver voor jong theater en musical talent. Het NJMT verzorgt een professionele dans-, zang- en acteeropleiding voor deelnemende cursisten. Een team van vakdocenten in muziek, ballet en toneel verzorgt de afzonderlijke lessen en trainingen.

Bij NJMT kunnen lessen gevolgd worden in Show/musicalballet, Tapdans, Klassiek ballet, Spitzen, Drama/spellessen, Zang/stemvorming en kan worden deelgenomen aan een van de dansproductiegroepen en/of de lopende musicaltheaterproductie.

Het NJMT verzorgt Casting voor o.a.:

  • Modeshows
  • Entertainment
  • Openingsfestiviteiten
  • Productiebureaus
  • Commercials
  • Personeelsfeesten
  • Televisieshows
  • Theaterproducties
  • Televisieprogrammas

Het NJMT verzorgt diverse opleidingen.

NJMT op TV

Regelmatig wordt er een beroep gedaan op het NJMT voor het verlenen van medewerking en het inzetten van haar talentvolle jongeren voor onder andere modeshows, TV-programma’s, commercials, personeelsfeesten of openingsfestiviteiten.

De leerlingen van het NJMT hebben in het verleden o.a. meegewerkt aan Telekids, Wetenschapsquiz Junior, Papaul, Willem Wever, Esprit modeshow, Sponsorloterij Goed Geld Gala , de Nationale Boomfeestdag, Lets dance en vele andere evenementen. Naast de bestaande dansproductiegroepen en kinderkoren kunnen op aanvraag en in overleg met de opdrachtgever ook speciale zang- of dansgroepen met eigen repertoire worden geformeerd. Voorbeeld hiervan is de CD Heyou die, in samenwerking met Clous van Mechelen, is geproduceerd voor de Stichting Tegen Zinloos Geweld.

Producties NJMT

NJMT  is verantwoordelijk voor het opleiden van zeer gekwalificeerde theater- en musical talent.

Deze voorstellingen zijn in vele theaters te zien in heel Nederland!

Contactgegevens NJMT

Baarsjesweg 279
1058 AE AMSTERDAM

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.