Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

KOOPAVOND

KOOPAVOND

Deze voorstelling is geannuleerd.

KOOPAVOND is een vileine musical comedy over kijken wat je wil, kiezen wat je hebt, kopen wat je kunt en ruilen zonder bon.

KOOPAVOND

De Bijenkorf Klantenservice-balie. Als degelijke huisvader Philip Mosgaard een krappe broek komt omruilen, treft hij echter een losse vrouw: zijn ex Stella. Wanneer de twee herinneringen ophalen aan hun onstuimige liefde, zet dat hun huidige geluk in een ander, verwarrend perspectief. Al gauw wordt de Bijenkorf een emotionele boksring waar verwisselde tassen, een gejatte afwasborstel, Seresta, SuperSkunk en Maria Callas live in La Scala hardere klappen uitdelen dan welke prijsvechter ook. Oud zeer slaat nieuwe wonden en Philip, zijn vrouw Mary-Ann, zijn ex Stella, haar minnaar Louis maar ook baliemedewerker Jacob moeten al hun zekerheden in de uitverkoop gooien om deze dwaze dagen zien te overleven.

KOOPAVOND Musical Comedy

KOOPAVOND is een musical comedy over kiezen en (de angst voor) verliezen; niet voor niets begint het verhaal op de afdeling Klantenservice van een warenhuis, waar eerdere keuzes worden geruild, geld teruggevraagd en aankopen worden heroverwogen.
Is het najagen van het ene geluk het verlies van het andere waard? Hoe eerlijk is het om alle opties op liefde en geluk steeds open te houden? Kies je voor de veiligheid van de droom of voor de daadkracht èn moed die de realiteit eist?

Cast KOOPAVOND

Alle personages in KOOPAVOND heroverwegen keuzes die ze eerder in hun leven gemaakt hebben.
Ze vragen zich af hoe gelukkig ze zijn en stellen zichzelf de vraag: ga ik verder op de ingeslagen weg of gooi ik het roer om?
Maar ook: is het niet beter te koesteren wat ik heb, dan te willen wat ik zou kunnen krijgen?
En zijn beslissingen die je vroeger maakte per definitie verkeerd, omdat je nu ouder en wijzer bent en ze wellicht anders had genomen?
In hoeverre moet je je laten leiden door het verleden?

Iedereen in KOOPAVOND hervindt uiteindelijk zijn of haar kracht in kwetsbaarheid en gunt zichzelf een kans op ècht geluk, door de uitkomst daarvan ongewis te durven laten. Een musical dus met een alternatief voor een happy end: de hoop toelaten op het vurig gewenste happy end waar iedereen onbewust naar op zoek is. KOOPAVOND met;

Script en liedteksten: Jeremy Baker Muziek en arrangementen: Jeroen Sleyfer Regie: Bruun Kuijt

Bron: Bäcker & Grinder

Speellijst KOOPAVOND

Deze voorstelling is geannuleerd.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen