KRINGLOOP van Vis à Vis uitverkocht voordat het begonnen is

KRINGLOOP van Vis à Vis uitverkocht voordat het begonnen is

Vis à Vis is gisteren, 27 januari, gestart met de uitvoeringen van haar nieuwe voorstelling KRINGLOOP. Een voorstelling in het kader van Vis à Vis Adventures, de intieme winterproducties van het Almeerse theatergezelschap. Door de 1,5 meter maatregelen, mogen de theaters slechts 1/3 van de capaciteit benutten en is de voorstelling om deze reden vroegtijdig uitverkocht.

Mascha Selhorst, Hoofd Commerciële zaken bij Vis à Vis: “Nog nooit was snel uitverkopen zo wrang. We willen natuurlijk helemaal geen nee verkopen aan onze bezoekers. We hopen dat de maatregelen over drie weken kunnen versoepelen, zodat we niet én een Coronatoegangsbewijs hoeven te vragen én 1,5 meter afstand hoeven te handhaven. Zodat we alle bezoekers die op de wachtlijsten staan, kunnen verwelkomen.”

Tot die tijd kunnen alleen de gelukkigen die een kaartje hebben bemachtigd van de voorstelling genieten. De voorstelling speelt nog tot en met 12 maart. Bezoekers die naast het net hebben gevist, wordt aangeraden zich aan te melden voor de wachtlijst op de website van Vis à Vis.

Over KRINGLOOP

De voorstelling KRINGLOOP laat de wereld achter ieders favoriete koopjeswinkel zien. We duiken in de hartverwarmende verhalen van de locals die de kringloop kleur geven en laten de bezoekers verdwalen tussen alle spullen en ideeën die een tweede kans krijgen. KRINGLOOP is een twee uur durende theaterbelevenis, inclusief maaltijd en muziek, en vindt plaats in de warme binnenruimtes van Vis à Vis.

Over Vis à Vis

Vis à Vis heeft zich de afgelopen 30 jaar meester getoond in uniek theaterspektakel in de openlucht. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de menselijke maat de hoofdrol spelen. Vis à Vis heeft haar eigen locatie naast het Almeerderstrand.

 

Leuk om te lezen