De Lama’s – Afstoffen en warm spelen

De Lama's - Afstoffen en warm spelen[rwp-review-recap id=”0″]

De Lama’s staan in november 2017 in de Ziggo Dome. Wie? Precies, de Ziggo Dome. Dat is voor het eerst in negen jaar en dus moet er even afgestoft en warm gespeeld worden. Ruben, Jeroen, Ruben, Tijl en Patrick waren het over één ding eens: als er voor het eerst weer geïmproviseerd moet worden, dan moeten we terug naar de plek waar het allemaal begonnen is, waar we het vak geleerd hebben, de klappen van de zeep hebben leren kennen. Helaas moet Parenclub Bonte Willem door een conflict met de voedsel-en warenautoriteit de deuren een aantal maanden gesloten houden.

Over de Lama’s

Het is alweer acht (8!!) jaar geleden dat ze op tv waren. Het programma groeide uit tot één van de meest populaire programma’s van Nederland. En terecht natuurlijk 😉 Er werden meer dan 70 afleveringen gemaakt en tussen 2005 en 2008 hadden de mannen een succesvolle theatertournee. Oh, en ze hebben tussendoor ook nog een felbegeerde Televizier-ring naar binnengeharkt.

Daarom staan de Lama’s een zeer beperkt aantal keren in het theater. Rest er nog één vraag: Krijg jij het voor elkaar om daar bij te zijn? Wees erbij. Of wees een vierkant.

Bron: Stage

Speellijst De Lama’s – Afstoffen en warm spelen

Deze voorstelling is afgelopen.

Bekijk om zelf op te warmen hier alvast een aflevering van de Lama’s terug.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link