List, Shaffy & Piaf

List, Shaffy & Piaf

In ‘List, Shaffy & Piaf’ zal Renée van Wegberg worden omringd door topmuzikanten en zangers en brengen zij samen het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf.

Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour, Mikis Theodorakis en zelfs Toon Hermans en Annie M.G. Schmidt komen aan bod. Liesbeth List heeft op haar rijke repertoire immers ook prachtige nummers van hen staan.

Een theatershow met een zogenaamd ‘randje’. Want er zal muzikaal worden uitgepakt en verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk. Bovendien zullen we Renée van Wegberg ook kort terugzien in haar sublieme creatie als Liesbeth List, waarvoor zij vorig jaar de Musical Award won voor beste vrouwelijke hoofdrol.

Naast Renée van Wegberg ziet u onder anderen Billy Maluw, Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme.

Speellijst List, Shaffy & Piaf

Renée van Wegberg, die eerder de rol van Liesbeth List speelde in de gelijknamige musical, zal samen met topmuzikanten en jonge zangers als Job Greuter, Billy Maluw en Berry Janssen te zien zijn in List, Shaffy & Piaf. In deze voorstelling brengen zij de beste nummers van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore.

Daarnaast komen ook nummers van Frank Boeijen, Jacques Brel en Charles Aznavour langs in deze voorstelling.

Bekijk hier de speellijst van deze voorstelling.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.  

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link