voor

Maarten van den Berg – Alleen pinguïns zijn zwart-wit

MAARTEN VAN DEN BERG ALLEEN PINGUINS ZIJN ZWART-WIT

Over Alleen pinguïns zijn zwart-wit

Als ik loop, loop ik als een pinguïn. En alle social-talk gaat bij mij binnen drie zinnen over De Tweede Wereldoorlog. Niet gek overigens. Onder het motto: ‘opdat wij niet vergeten’, sleepten mijn ouders (beiden dominee) mij tijdens vakanties langs zo’n beetje alle Joodse begraafplaatsen in Europa en zo’n vijf concentratiekampen.Verder ben ik zo onhandig dat ik soms mensen sla als ik ze een hand wil geven.

Maarten van den Berg, geboren in 1987, schreef en dacht mee met Jan Jaap van der Wal bij Panache en met Arjen Lubach bij Zondag met Lubach. Nu is het tijd voor zijn eerste eigen programma, dat opvalt door slimme, scherpe en harde grappen.

“Maarten is een intelligente en bevlogen denker. Een groot kleinkunst- en cabarettalent.” – Jan Jaap van der Wal

Speellijst Maarten van den Berg – Alleen pinguïns zijn zwart-wit

Bekend van Panache en Zondag met Lubach, nu met zijn eerste eigen programma, dat opvalt door slimme, scherpe en harde grappen.

Bekijk de speellijst van zijn nieuwe voorstelling hier.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link