Maarten van der Weijden – 11 Steden theatertocht

Hoe een onmogelijke zwemtocht een magische prestatie werd

Bijna op de dag af tien jaar na zijn Olympische gouden race in Beijing zwom Maarten van der Weijden de Elfstedentocht. Een zwemtocht die miljoenen Nederlanders zal verbinden.

Maarten van der Weijden – De Elfstedentocht

Maarten van der Weijden deed iets wat helemaal niet kan. De Elfstedentocht zwemmen, dat gaat niet, dat hoort een lichaam niet te kunnen. Toch zwom hij uiteindelijk 163 kilometer en 55 uur om geld op te halen voor elf verschillende kankeronderzoeken. Een ongelooflijke prestatie op sportief gebied, maar veel belangrijker: een prestatie die heel Nederland heeft samengebracht.

Maarten vertelt hoe hij zich voorbereidde op deze monstertocht, wat hem hielp om tot het uiterste te kunnen gaan en hoe hij deze periode nu écht heeft beleefd.

Maarten heeft niet alleen een uniek levensverhaal, hij weet het ook op een unieke manier te vertellen. Hij neemt je mee in een rollercoaster aan heftige en grappige, ontroerende en verrassend herkenbare ervaringen.

Wat wil jij doen met de kostbare tijd die jij nog hebt?

Doneren kan nog steeds! Als je hebt genoten van de prestaties van Maarten van der Weijden en je draagt kankeronderzoek een warm hart toe, dan kan je nog steeds doneren via: www.11stedenzwemtocht.nl

Bron: NTK

Speellijst Maarten van der Weijden – 11 Steden theatertocht

Wat wil jij doen met de kostbare tijd die jij nog hebt? Bekijk de speellijst Maarten van der Weijden – 11 Steden theatertocht. Koop uw kaarten bij het theater

 

Deze voorstelling is afgelopen.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link