Maartje & Kine – Vibrato!

Maartje & Kine - Vibrato!

Ze zijn de nerds onder de damesduo’s en zingen vrijwel uitsluitend over wat hen verwondert”, schreef Het Parool over Maartje & Kine. Na hun eerste show ‘Vreemd Folk’ waren de kranten al niet zuinig met sterren, met opvolger ‘De Goldberg Machine’ bevestigde het duo zijn ongekende muzikaliteit en humor.

Vibrato – Maartje & Kine

In ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, waarom liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek stellen Maartje & Kine de waan van de dag ter discussie. Het resultaat is een nieuwe portie “verfrissende muzikale comedy” (Leeuwarder Courant ****).

Over Maartje & Kine

Maartje en Kine ontmoeten elkaar op station Delft in de winter van 2012. Kine kwam net van het conservatorium in Noorwegen en sprak gebrekkig Nederlands. Maartje kan de eerste ontmoeting niet goed meer herinneren maar zegt dat het onvergetelijk was.

Bron: Maartje & Kine
Foto: Corne van der Stelt

Speellijst Maartje & Kine – Vibrato!

In ‘ Vibrato!’ willen Maartje en Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat en vertrouwen in angst. Met 1 been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje en Kine de waan van de dag: Opmerkelijke gedachtes en waanzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy.

Bekijk snel de speellijst van Maartje & Kine – Vibrato

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link