Maartje en Kine Vreemd Volk

Maartje en Kine Vreemd Volk

Het Duo Maartje & Kine wordt gevormd door Maartje de Boer en de uit Noorwegen afkomstige Kine Handlykken. Deze veelzijdige meiden zijn in ieder geval ontwapenend, charmant, origineel, jong, ambitieus, lief en vilein.

De combinatie van stalen blikken en hilarische teksten zorgt er telkens voor dat het publiek krom ligt van het lachen. (…) Opzwepende klezmermuziek, Ierse folklore, Franse chansons, Argentijnse tango, klassieke muziek, cabareteske liedjes en verhalen. Deze dames zijn van alle markten thuis. (Recensie CultuurBewust)

Hier staan twee dames die nergens bang voor zijn. Niet om harde noten te kraken, niet voor gemene tackles op de enkels. De combinatie Noorwegen-Houten neemt nergens een blad voor de mond en is op een hele fijne manier actueel. Maartje en Kine zijn via Tiemersma en van Bokhorst Theaterproducties te boeken.

Speellijst Maartje en Kine

Maartje en Kine gaan met hun cabaretvoorstelling reizen door heel Nederland. Zo spelen ze in het Ledeltheater en Theater de Speeldoos. Reizen de dames onder andere naar Drenthe en Friesland en Overijssel vermaken ze het publiek in de regio. Benieuwd naar de hele speellijst van Maartje en Kine? Bekijk hier de speellijst.

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link