Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

MARIA MARIA MARIA

MARIA MARIA MARIA

Een wonderlijke vertelling over de bekendste Moeder ter wereld en haar kinderen. Vol inspiratie, twijfel, troost en muziek.

Jacobien Elffers speelt Maria. De Moeder van iedereen. Begeleid door muzikanten vertelt ze over haar leven en dat van haar kinderen. Geïnspireerd op de verhalen uit de Bijbel en de Koran, persoonlijke verhalen van de muzikanten en liederen over bizarre middeleeuwse wonderen. Er is best een kans dat er dingen zijn waar je om moet lachen, of waar je boos van wordt. Hopelijk blijft er tijd over voor vragen. Hoe is het om al tweeduizend jaar in het middelpunt van de aandacht te staan?

Waar doe je goed aan?

De muzikanten van de Veenfabriek laten zich voor MARIA MARIA MARIA inspireren door een rijke historie aan Marialiederen uit de middeleeuwen en het vroege christendom. Van de opzienbarende wonderen van Maria, tot aan oude liederen uit Syrië. Met percussie, electronica, gitaar, klarinet, trombone, altviool en de betoverende zang van de Marokkaanse zanger Anass Habib.

Speellijst MARIA MARIA MARIA

De première van MARIA MARIA MARIA is in het Pesthuis in Leiden. Daarna is de voorstelling onder andere te zien in Amsterdam en Haarlem.

Leuk om te lezen