Marjolein Keuning – Kop in de Wind

Marjolein Keuning - Kop in de Wind

Ik had yoga, mindfulness, therapie en pilates geprobeerd, u kent dat wel, maar wat ik dus eigenlijk gewoon bleek te willen was: lopen! In de natuur. Met een tent en eten voor een week. Weg van de beschaving en: alleen! Hoe zal dat zijn? Wie ben ik, als ik helemaal op mezelf aangewezen ben?

Ik loop natuurlijk de kans dat ik mezelf enorm tegenval…

“Kop in de wind” is een verhaal dat verteld en gezongen wordt door Marjolein Keuning, begeleid door Leon Mennen op gitaar. Als je 30 jaar getrouwd bent, als je moeder van 2 volwassen dochters bent: weet je dan eigenlijk nog wie je alléén bent? Hoe je het met jezelf hebt? Is het gezellig? Verveel je je, ben je bang? Val je jezelf tegen of mee?

Marjolein Keuning besloot het te onderzoeken op een solo wandeltocht, met rugzak, tent en eten voor een week, dwars door Engeland, van kust tot kust. Wat ze tegenkwam, ziet u in haar muziektheatervoorstelling, waarin ze o.a. nummers zingt van Sting, CPR en Gillian Welch, vertelt en af en toe haar tent opzet.

Marjolein Keuning is zangeres, actrice en presentatrice. In de loop van haar carrière heeft ze zich gevestigd als veelzijdige en getalenteerde persoonlijkheid in de entertainmentindustrie. Ze studeerde zang aan het Rotterdams Conservatorium en speelde Grizabella in de musical Cats in Hamburg, waarna ze in 1989 het diploma uitvoerend en docerend musicus behaalde.

Speeldata Kop in de Wind

Kop in de wind is een verhaal dat verteld en gezongen wordt door Marjolein Keuning, begeleid door Leon Mennen op gitaar.

De voorstelling is te zien in de theaters in Nederland.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.