Melancholie in de polder 2

Melancholie in de polder 2

Leoni Jansen en Carel Kraayenhof bundelen passie en creativiteit in succestournee Melancholie in de Polder 2

Melancholie in de polder 2

In de schaduw van de Corona-tijd ontstond een uniek muzikaal avontuur in de Beemster, waar Carel Kraayenhof en Leoni Jansen, hun creativiteit en passie bundelden. Gezeten in het weiland, op anderhalve meter afstand van elkaar, bestookten ze elkaar met alles wat ze mooi vonden, van Argentijnse volksmuziek tot Schotse traditionals, en van Nederlandse tot Arabische klanken.

Zo ontstond het project Melancholie in de Polder. Toen de theaters weer openden namen Carel en Leoni deze bonte mix van muziek mee naar het podium. Het resultaat? Een opeenvolging van uitverkochte zalen en enthousiaste reacties van het publiek.

Nu, met het succes nog nagalmend in hun oren, stappen Leoni en Carel opnieuw in het avontuur met Melancholie in de Polder 2. Ze blijven trouw aan de beproefde methode – spelen wat ze mooi vinden – en delen dit met het publiek alsof ze een persoonlijk verhaal vertellen.

Of het nu gaat om Ierse jigs, Schotse reels, Argentijnse volksmuziek doorspekt met Afrikaanse ritmes, een lied van Mercedes Sosa of een Nederlandstalig popnummer, of het nu instrumentale muziek is voor bandoneon en bodhran of een southern blues van Rory Block – het komt allemaal samen omdat zij het spelen en vooral omdat zij het écht weten te vertellen.

Speeldata Melancholie in de polder 2 

Carel Kraayenhof en Leoni Jansen nemen het publiek opnieuw mee op een betoverende muzikale reis

De voorstelling is te zien in de theaters in Nederland.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.