Minoes (Musical)

Een betoverende theatervoorstelling voor de hele familie! Minoes, Naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt, uitgegeven door Em. Querido’s Uitgeverij

Minoes

Een primeur! Voor het eerst is het populaire kinderboek van Annie M.G. Schmidt in het theater te zien. Minoes is een vrolijke en muzikale familievoorstelling met prachtige poezenpoppen, acteurs en leuke liedjes. Juffrouw Minoes ziet eruit als een dametje maar gedraagt zich als een poes.

Dat is niet zo gek want ze is er zelf een geweest! Dus ze spint en krabt, geeft kopjes en spreekt nog prima ‘Kats’. Dankzij de buurtkatten helpt ze journalist Tibbe aan interessant nieuws voor de krant. Dit is erg handig en soms zelfs van groot belang, want is de zogenaamd vriendelijke fabrieksdirecteur meneer Ellemeet echt een weldoener of…? Minoes is een voorstelling die je verwondert en vermaakt, leuk voor jong en oud! Dus kom naar het theater en ga op de foto met jouw favoriete kat… tot miauws!

Speeldatum van za 06.12.2014 t/m zo 21.12.2014
Première Amsterdam, zo 24.05.2015

Meer informatie over Minoes, Musical
Tekst: Annie M.G. Schmidt
Regie: Geert Lageveen
Bewerking: Tamara Bos
Cast: Sytske van der Ster (Minoes), David Lucieer (Tibbe), Rop Verheijen, Kim van Zeben, Theun Plantinga.
Poppenontwerp: Tamar Stalenhoef
Decorontwerp: Eric van der Palen

Bron: Musical.nl

Kim van Zeben is nu ook te zien in 14 de musical!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.