Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Musical Minoes

Musical Minoes

Een betoverende theatervoorstelling voor de hele familie! Naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt, uitgegeven door Em. Querido’s Uitgeverij Minoes.

Een primeur!

Voor het eerst is het populaire kinderboek van Annie M.G. Schmidt in het theater te zien. Minoes is een vrolijke en muzikale familievoorstelling met prachtige poezenpoppen, acteurs en leuke liedjes. Juffrouw Minoes ziet eruit als een dametje maar gedraagt zich als een poes.

Dat is niet zo gek want ze is er zelf een geweest! Dus ze spint en krabt, geeft kopjes en spreekt nog prima ‘Kats’. Dankzij de buurtkatten helpt ze journalist Tibbe aan interessant nieuws voor de krant. Dit is erg handig en soms zelfs van groot belang, want is de zogenaamd vriendelijke fabrieksdirecteur meneer Ellemeet echt een weldoener of…?

Voor jong en oud

Minoes is een voorstelling die je verwondert en vermaakt, leuk voor jong en oud! Dus kom naar het theater en ga op de foto met jouw favoriete kat… tot miauws!

Speellijst

De voorstelling reist naar veel theaters in Nederland. In Amsterdam in theater De LaMar bijvoorbeeld of Agora theater in Lelystad. Bekijk hier de complete speellijst.

Recensie Minoes

Wij zijn bij de voorstelling van Minoes geweest in Theater de Meenthe in Steenwijk. Benieuwd naar ons verhaal? Lees hier onze recensie

Bron: Bos Theaterproducties

 

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.