Moulin Rouge! – De Musical

Tineke Shouten - De Schouten Schoenen aan

Moulin Rouge! De Musical vertelt het verhaal van een jonge dichter Christian die verliefd wordt op de mooie courtisane Satine in de legendarische Parijse nachtclub. Een nachtclub waar bohemiens en aristocraten elkaar treffen en waarin alles draait om betoverend vermaak. Duik in een wereld van pracht, praal en romantiek ‒ een extravagant nachtleven vol glitter en glamour!

Net als in de film brengt Moulin Rouge! De Musical een hommage aan meer dan honderdzestig jaar muziek ‒ van Offenbach tot Lady Gaga.

De Musical bevat veel van de iconische nummers uit de film uit 2001 en nieuwe toevoegingen onder leiding van muzikaal supervisor, orkestrator en arrangeur Justin Levine. Hij combineert meer dan zeventig nummers van Adele, Katy Perry, Sia, Rihanna, Beyoncé en meer tot een popscore die uniek is in het musicaltheater. Alle bekende hits worden in het Engels gezongen.

Cast Moulin Rouge! De Musical

In Moulin Rouge spelen onder andere;

  • Carlo Boszhard – Harold Zidler
  • Nino Ruiter – Hertog van Monroth

 

CAN CAN SEATS

Beleef Moulin Rouge! De Musical op de meest unieke en intieme manier met de exclusieve Can Can Seats. Deze zitplaatsen bevinden zich aan de voorzijde van de zaal waardoor je je écht in de Moulin Rouge waant en wordt omringd door de bruisende energie van de show. Dichter bij het toneel kom je niet! Per voorstelling zijn er maar twaalf tafels beschikbaar, waarbij elke tafel plaats biedt voor twee personen. Dus wacht niet te lang en boek vandaag nog je Can Can Seats!

Speeldata Moulin Rouge! – De Musical

De gebeurtenissen spelen zich af in de Parijse wijk Montmartre, aan het begin van de twintigste eeuw. Jonge dichter Christian raakt verliefd op de grote ster van legendarische nachtclub Moulin Rouge: cabaretdanseres Satine. Maar de personages zien zich gevangen tussen andermans belangen. De Musical is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.