Beatrix Theater Utrecht

Jaarbeursplein 6A, 3521 AL Utrecht | 030 799 0799 | Google maps

Beatrix Theater Utrecht

Centraal gelegen in Utrecht vindt u het Beatrix Theater. Dit theater is één van de drukst bezochte locaties van Utrecht. Jaarlijks trekt dit theater vele duizenden bezoekers met de bekende musicalvoorstellingen.

Producties in het Beatrix Theater

Grote, bekende theaterproducties die al in het Beatrix Theater hebben gestaan zijn onder andere We Will Rock You, Miss Saigon, Dirty Dancing en Joseph.

Het Beatrix Theater is de ideale basis voor langlopende musicals die vaak wel zeven of acht keer per week plaats vinden. Het is mogelijk om een theaterbezoek te combineren met bijvoorbeeld een diner of een bezoekje aan de Queen’s Club.

Er worden voornamelijk musicals en andere theatervoorstellingen in het Beatrix Theater georganiseerd, maar u kunt er ook terecht voor verschillende zakelijke congressen en andere evenementen.

Exclusief in het Beatrix Theater

Scene foto moeder ik wil bij de revueVanaf het nieuwe theaterseizoen 2014 is exclusief in het Beatrix Theater Utrecht de musical ‘Moeder ik wil bij de revue‘ met o.a. Simone Kleinsma en Jon van Eerd te zien.

Deze musical is een productie van Stage Entertainment. Het is een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laat herleven. Met de mooiste Nederlandse liedjes van toen.

Het theaterseizoen 2015-2016 start het theater met de dans musical The Bodyguard. The Bodyguard, is de verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard.

U beleeft het zinderende avontuur vol liefde, passie en spanning in deze onvergetelijke theaterervaring. Met de grote hits van Whitney Houston, ‘I Will Always Love You’, ‘I Wanna Dance With Somebody’, en vele andere in de originele, Engelstalige versie.

The-bodyguard

Musical The Bodyguard

In de musical The Bodyguard spelen onder andere Romy Monteiro, Mark van Eeuwen, Dave Mantel en Carolina Dijkhuizen.

Lees ook: Musical The Bodyguard

Dineren in het Beatrix Theater

Om uw avondje uit compleet te maken kunt u voorafgaand en na afloop van de theatervoorstellingen in het theater terecht voor een hapje en drankje in de foyers of verschillende bars.

Dineren in het theater of een snelle bite, er zijn diverse mogelijkheden in het theater. Tevens staat er in de pauze aan de bar ook een drankje voor u klaar.

Na afloop van de voorstelling kunt u swingend uw uitje afsluiten, dan bent u namelijk van harte welkom voor een hapje en drankje in de Queen’s Club.

Nieuwsbrief Beatrix Theater

U wilt toch ook nooit meer iets missen van de agenda en over de diverse voorstellingen in het Beatrix Theater? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Theaterkassa Beatrix Theater

Kaarten reserveren voor een voorstelling gaat via Eventim.nl. Op de pagina’s van Eventim vindt u meer informatie over de verkrijgbaarheid van kaarten. In het Beatrix Theater kunt u ook uw kaarten reserveren. Buiten de openingstijden van het theater om kunt u ook telefonisch reserveren via Eventim.

Het Beatrix Theater wil u ook waarschuwen voor aankoop van uw theaterkaartjes via onofficiële verkoopkanalen, Weet waar u koopt!

Agenda Beatrix Theater

Naast de grote producties van Stage Entertainment komen er in het theater ook andere producties. Zo komen er voor de kinderen ook leuke voorstellingen en zijn er concerten in het theater.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Beatrix theater

Jaarbeursplein 6a
3521 AL Utrecht
Telefoon: 030 – 7990 799
E-mail: info@beatrixtheater.nl

Website Beatrix Theater Utrecht

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen