Beatrix Theater Utrecht

Jaarbeursplein 6A, 3521 AL Utrecht | 030 799 0799 | Google maps

Beatrix Theater Utrecht

Centraal gelegen in Utrecht vindt u het Beatrix Theater. Dit theater is één van de drukst bezochte locaties van Utrecht. Jaarlijks trekt dit theater vele duizenden bezoekers met de bekende musicalvoorstellingen.

Exclusief in het Beatrix Theater

In het Beatrix Theater Utrecht spelen er exclusieve musicials zoals;  ‘Moeder ik wil bij de revue‘ met o.a. Simone Kleinsma en Jon van Eerd te zien. Het is een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laat herleven. Met de mooiste Nederlandse liedjes van toen.

Ook musicals als musical The Bodyguard.  en Tina Turner de Musical zijn exclusief te zien in het theater.

Dineren in het Beatrix Theater

Om uw avondje uit compleet te maken kunt u voorafgaand en na afloop van de theatervoorstellingen in het theater terecht voor een hapje en drankje in de foyers of verschillende bars. Dineren in het theater of een snelle bite, er zijn diverse mogelijkheden in het theater. Tevens staat er in de pauze aan de bar ook een drankje voor u klaar. Na afloop van de voorstelling kunt u swingend uw uitje afsluiten, dan bent u namelijk van harte welkom voor een hapje en drankje in de Queen’s Club.

Nieuwsbrief Beatrix Theater

U wilt toch ook nooit meer iets missen van de agenda en over de diverse voorstellingen in het Beatrix Theater? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Agenda Beatrix Theater

Naast de grote producties van Stage Entertainment komen er in het theater ook andere producties. Zo komen er voor de kinderen ook leuke voorstellingen en zijn er concerten in het theater.

Theaterkassa Beatrix Theater

Kaarten reserveren voor een voorstelling gaat via Eventim.nl. Op de pagina’s van Eventim vindt u meer informatie over de verkrijgbaarheid van kaarten. In het Beatrix Theater kunt u ook uw kaarten reserveren. Buiten de openingstijden van het theater om kunt u ook telefonisch reserveren via Eventim.

Het Beatrix Theater wil u ook waarschuwen voor aankoop van uw theaterkaartjes via onofficiële verkoopkanalen, Weet waar u koopt!

Contactgegevens Beatrix theater

Jaarbeursplein 6a
3521 AL Utrecht
Telefoon: 030 – 7990 799
E-mail: [email protected]

Website Beatrix Theater Utrecht

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.