Murder on the Orient Express

Murder on the Orient Express

Na het succes van ‘The Mousetrap’ komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie ‘Murder on the Orient Express’ met een absolute sterrencast naar het theater! Er wordt een moord gepleegd aan boord van de Oriënt Express. Een bloedstollende zoektocht naar de dader begint. Zit jij op het juiste spoor?

Een bloedstollende zoektocht naar de dader.

Murder on the Orient Express

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. En de volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben. Maar wie spreekt de waarheid, als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, een trein vol opmerkelijke verdachten en een alibi voor elk van hen, vertrouwen de passagiers op detective Hercule Poirot om dit mysterie op te lossen. De spanning loopt hoog op. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. En houd je verstand erbij… iedereen kan het gedaan hebben..Een moordzaak die je niet snel zult vergeten.

Toneelschrijver Ken Ludwig (De drie Musketiers, Crazy for You) bewerkt de klassieke thriller met de beroemde detective Hercule Poirot en een cast van personages die iedereen in het publiek laat raden wie het gedaan heeft. De ultieme ‘Who Done It’.

Cast Murder on the Orient Express

The Murder on the Orient Express wordt gespeeld door onder andere:

  • Remko Vrijdag
  • Frederik Brom
  • Lone van Roosendaal
  • Gerrie van der Klei
  • Wilbert Gieske
  • Ruben Brinkman
  • Marijn Claes
  • Lusanne Arts
  • Belle Zimmerman

Speeldata Murder on the Orient Express

De voorstelling speelt in vele theaters in Nederland! Koop snel je tickets bij het theater.

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.