Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Musical Charley

Musical Charley

Het Pretpakhuis van Jon van Eerd brengt de nieuwe musical Charley naar de theaters in Nederland. De voorstelling is gebaseerd op de Britse komedie ‘Charley’s Aunt’ van Brandon Thomas. Jon van Eerd maakte hiervan eerder al een toneelbewerking. In de negentiende eeuw vestigde deze voorstelling al een record met bijna 1.500 shows.

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie ‘De Tante van Charlie’ schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was.

Musical Charley

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem … pardon … háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de échte tante!

Cast Musical Charley

  • Jon van Eerd – Charley
  • Vera Mann – Donna Lucia d’Alvadorez
  • Jonathan Demoor – Anton van Aerdenhout
  • Laus Steenbeeke – Kolonel van Aerdenhout
  • Anne-Mieke Ruyten – Ella van Vlissingen
  • Job Bovelander – Lodewijk van Blaericum
  • Aimée de Pater – Eline Heemstede
  • Hugo Haenen – Olivier van Heemstede
  • Priscilla Knetemann – Celine Heemstede

Muziek door Michael Reed

De muziek voor Charley wordt speciaal gecomponeerd door de Britse dirigent en componist Michael Reed. Michael Reed componeerde inmiddels voor meer dan twintig andere show op West End in Londen. Jon van Eerd werkte ook tijdens ‘Moeder, ik wil bij de revue’ werkte samen met Michael Reed.

Speellijst Musical Charley

Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest! Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander & Aimée de Pater in deze komische musical. Wij beloven u een avond buikpijn van het lachen. U zult het theater schaterend verlaten en de liedjes nog lang in uw hoofd meezingen.

Deze voorstelling is afgelopen

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen