Naar het theater in de kerstvakantie 2016

Naar het theater in de kerstvakantie 2016

Naar het theater in de kerstvakantie 2016
4 -------- (1 stem)
Beoordeling

Wat te doen in de kerstvakantie 2016? Naar het theater natuurlijk! Er zijn ook dit jaar verschillende leuke voorstellingen in deze periode te bekijken in de theaters. De hele maand staat in het teken van gezelligheid, vrienden en familie. De theaters zijn sfeervol aangekleed en bieden allerlei moois aan in de kerstvakantie. Hieronder hebben wij enkele leuke voorstellingen voor u uitgelicht, neem snel een kijkje!

Met de kinderen naar het theater

Naar het theater in de kerstvakantie 2016Dé aanrader voor deze kerstvakantie is de show van Disney On Ice: Celebrates 100 Years Of Magic! Van 21 tot en met 26 december staat deze geweldige voorstelling in de Jaarbeurs Utrecht en van 28 tot en met 31 december kunt u de show bekijken in de RAI in Amsterdam. Tijdens deze spectaculaire familieshow laten de bezoekers zich betoveren door meer dan 50 Disney-figuren, van Mickey Mouse tot Ariël en van Goofy tot Sneeuwwitje.

Een andere aanrader is de nieuwste show van Brandweerman Sam. In de kerstvakantie 2016 is deze theatervoorstelling voor de kinderen onder andere te bekijken in:

  • Cultuurhuis De Klinker in Winschoten
  • ZiNiN Theater in Nijverdal
  • Stadstheater Zoetermeer
  • Schouwburg De Kring in Roosendaal

Een heerlijk uitje voor de kleintjes vanaf twee jaar!

Kerstshows in de vakantie

De kerstvakantie is natuurlijk hét moment voor een speciale kerstshow! Een leuk voorbeeld is de kerstshow van Sven Ratzke, deze entertainer en zanger is een veelgevraagde internationale artiest en hij werd bekend door zijn show over David Bowie. Deze kerstvakantie biedt hij een gloednieuwe kerstshow met fantastische muziek, hilarische verhalen en natuurlijk veel glitter. Gastoptredens worden onder andere Naar het theater met kerst 2016verzorgd door Lavinia Meijer, Mathilde Santing en Freek de Jonge.

Toch op zoek naar iets anders? Wat te denken van de Chassé Theater kerstspecial met René van Kooten, Freek Bartels en Charly Luske? Tijdens deze show ervaart u ‘the most wonderful time of the year’ op z’n best. Er passeren natuurlijk diverse kersthits de revue, maar ook vertellen ze persoonlijke verhalen en zingen ze hun eigen favoriete songs. Voor het echte kerstgevoel!

Bezoek een musical met kerst

Ook de musicalliefhebber kan deze kerstvakantie z’n hart ophalen in de Nederlandse theaters. Dé musicalproducent van Nederland, Stage Entertainment, heeft diverse fantastische musicals op de planken staan in deze periode. Wat dacht u van

  • Ciske de Rat en
  • The Bodyguard?

Maar ook Disney’s The Lion King is weer te bewonderen in Nederland. En vergeet hippiemusical HAIR niet, met onvergetelijke hits als ‘Let The Sunshine In’ en ‘I Got Life’.

naar-het-theater-in-de-kerstvakantie-2016Een andere theaterproducent is DommelGraaf & Cornelissen Entertainment en ook zij hebben een collectie fijne voorstellingen. Indecent Proposal is een interessante voorstelling waarin de vraag “Hoe ver ga jij voor een miljoen?” centraal staat. David en Daphne zijn door hun geld heen en hopen nu in het casino op meer geluk. Dan krijgen ze een opmerkelijk voorstel van een excentrieke miljonair: in ruil voor een nacht vol passie met Daphne geeft hij hen een miljoen euro. Dit zorgt uiteraard voor een dilemma, en het voorstel brengt meer teweeg dan ze hadden verwacht…

Een ander toppertje van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment is ‘A Chorus Line’. In deze voorstelling komt u achter het verhaal van verschillende topdansers die allemaal strijden om een felbegeerde rol in een Broadway-productie. Het publiek kijkt mee met hun audities en komt achter de drijfveren van de jonge dansers.

Gezellig naar het theater in de kerstvakantie 2016!

Naar het theater in de kerstvakantie 2016
4 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina