Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

The Lion King Musical

The Lion King Musical

 

In The Lion King komt alles luidruchtig tot leven in de eindeloze savanne. Alle dieren uit de wildernis verzamelen zich tegen een vuurrode ochtendzon voor een nieuwe dag, een nieuw leven!

Disney’s The Lion King

Disney’s The Lion King vertelt het verhaal van het leeuwenwelpje Simba die de troonopvolger is van Koning Mufasa van het Afrikaanse dierenrijk. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid.

Voor een pasgeboren leeuwenwelp begint de ‘circle of life’ in de savanne.

Zet al uw zintuigen maar op scherp, beleef deze theaterervaring die zijn weerga niet kent!

Scene foto Lion KingVol trots toont koning Mufasa op een stralende dag de nieuwe troonopvolger Simba aan het dierenrijk. Simba heeft een ongestoord leventje en met zijn beste vriendinnetje Nala beleeft hij de mooiste en ondeugendste avonturen.

Maar aan het ongestoorde leventje van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint daar aan een lange reis vol gevaren.

Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort volwassenheid aan de horizon. Totdat zijn beste vriendin Nala hem eindelijk vindt en hem alles vertelt van de ooit zo prachtige savannen van zijn koninkrijk. Simba besluit om terug te gaan, en zijn twee beste vrienden Timon en Pumba gaan mee.

Simba sluit de ‘cirkel of life’ door op te eisen waar hij recht op heeft: zijn troon!

Cast The Lion King

In deze spetterende musical spelen onder andere;

  • NALA – Gaia Aikman
  • SIMBA – Naidjim Severina
  • RAFIKI – Gugwana Dlamini
  • SCAR – Jorrit Ruijs
  • ZAZU – Barry Beijer
  • TIMON – Steve Beirnaert
  • PUMBAA – Zjon Smaal
  • BANZAI – Julian Ubbergen
  • SHENZI – Naomi Webster
  • ED – Maarten Smeele

Lees hier alles over de hele hele cast van The Lion King.

Perspresentatie The Lion KingPerspresentatie The Lion King

De internationale cast kwam speciaal naar Nederland naar het Stedelijk Museum in Amsterdam voor de perspresentatie van The Lion King.

Lees meer over de perspresentatie The Lion King.

Foto: Deen van Leer

Bron: Stage Entertainment

Speellijst The Lion King

De voorstelling duurt ongeveer 3 uur, met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice kun u zich voorbereiden op prachtig theaterspektakel dat al uw verwachtingen zal overtreffen! The Lion King is vanaf oktober 2016 exclusief in het AFAS Circus Theater in Den Haag te zien. Laat u meevoeren naar de Afrikaanse savanne in Scheveningen en leef mee met het verhaal van Nala en Simba. 

Deze voorstelling is afgelopen

 

Welkom in het rijk van The Lion King!

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.