Naar het theater met Sinterklaas 2018

Naar het theater met Sinterklaas 2018

Sinterklaas is elk jaar weer een feest waar alle kinderen van Nederland naar uit kijken! Dat is natuurlijk in 2018 niet anders, en de theaters vieren dit met veel leuke Sinterklaasvoorstellingen voor de kleintjes. Van voorstellingen van Dirk Scheele tot Woezel en Pip, voor elk kind is wel wat leuks te verzinnen. En geen kids? Of gewoon zin om op 5 december een avondje uit te gaan? Ook dan is er van alles mogelijk. Bekijk hieronder enkele leuke tips om naar het theater te gaan met Sinterklaas 2018.

Leuke kindervoorstellingen in het theater met Sinterklaas 2018

Natuurlijk is Sinterklaas in de eerste plaats een feest voor de kinderen. Voor hun zijn dan ook verschillende leuke voorstellingen te zien in de theaters in 2018. Wat bijvoorbeeld te denken van Op zoek naar de Rommelpiet met Woezel en Pip? In deze Sinterklaasvoorstelling gaan naar Woezel en Pip met hun vriendjes Molletje, Buurpoes en neefje Charlie op zoek naar de rommelpiet. Een leuke voorstelling voor alle kleintjes van 2 jaar en ouder! Dirk Scheele heeft altijd de vrolijkste voorstellingen, in Pepernotenpret zingt hij samen met een Pieten rock- en rollband de bekendste Sinterklaasliedjes. De kinderen gaan uit hun dak met Dirk, Sinterklaas en de Pieten! In De verjaardag van Sinterklaas is ’t heerlijk avondje al gekomen. In deze grappige kinderklucht komt Sinterklaas op bezoek in het kasteel van Karel de Kok, hoofdlakei Franciscus en hofdame Frandolien. Met z’n allen zorgen ze voor een muzikaal theateravontuur vol dolle pret!

Lekker een avondje naar het theater met Sinterklaas 2018

Niet alleen voor de kinderen is er van alles te doen in het theater, ook voor volwassenen staat er van alles geprogrammeerd op 5 december. In Theater Orpheus is bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas de nieuwe musical The Addams Family te zien. De musical heeft een absolute sterrencast met onder andere Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. Deze griezelige maar ook hilarische musical zal voor een geslaagd avondje uit zorgen! In koninklijk theater Carré is Marco Borsato te zien op 5 december. Hij geeft dan een speciaal jubileumconcert voor War Child, hij viert het feit dat hij al twintig jaar ambassadeur is. De opbrengst van de avond gaat, uiteraard, naar War Child!

Bekijk hier nog meer leuke theatervoorstellingen.

Leuk om te lezen