Nederpop All Stars – Zelfs je naam is mooi

Nederpop All Stars - Zelfs je naam is mooi[rwp-review-recap id=”0″]

De beste versies van Vriendschap en Zelfs je naam is mooi in de nieuwe muziekvoorstelling van Nederpop All Stars

Nederpop All Stars – Zelfs je naam is mooi

De Nederpop All Stars gaan opnieuw de theaters in. Het publiek heeft nog lang niet genoeg van al die heerlijke Nederpopklassiekers en de All Stars zelf gelukkig ook niet! Elk concert is een feestje, met al die bekende nummers van toen aangevuld met hedendaagse popsongs. Een onvergetelijke avond uit waarbij je niet stil kan blijven zitten.

Muzikaal grootmeester Henk Westbroek gaat deze keer mee op tournee. Hiermee zijn de beste versies van Vriendschap, Zelfs je naam is mooi en België verzekerd.

De bandleden vormen een club van topmuzikanten die allen hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Ze stonden aan de wieg van vele Nederlandstalige klassiekers en zijn samen goed voor bijna tien Top 2000-noteringen. Natuurlijk is ook Stefan de Kogel er weer bij, de geliefde charismatische leadzanger van de All Stars.

Na afloop: de derde helft

Na afloop van het concert speelt de band nog een akoestische sessie in de foyer, tussen het publiek. Volgens velen is deze kers op de taart een onvergetelijke ervaring! 

Speellijst Zelfs je naam is mooi

Elk concert is een feestje, met al die bekende nummers van toen aangevuld met hedendaagse popsongs, bijgestaan door Henk Westbroek. Een onvergetelijke avond uit waarbij je niet stil kan blijven zitten.

Bestel nu kaartjes! 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link