Nieuwe kerstshow van de makers van De Avond van de Filmmuziek

Nieuwe kerstshow van de makers van De Avond van de Filmmuziek. Frank Lammers, Jelka van Houten, Soy Kroon, Willemijn Verkaik, Buddy Vedder, Holly Mae Brood en Emma Heesters in Santa Claus is coming to Town in de Ziggo Dome

Kerstspektakel Santa Claus is coming to Town

Het kerstspektakel Santa Claus is coming to Town in de Ziggo Dome op 23 en 24 december wordt een geweldige show met daarin grote en bekende namen. Naast Frank Lammers, als de kerstman, zullen ook Jelka van Houten, Soy Kroon, Willemijn Verkaik, Buddy Vedder, Holly Mae Brood en Emma Heesters in deze spectaculaire, muzikale familieshow meespelen. De kaartverkoop voor Santa Claus is coming to Town start vandaag.

Frank Lammers is de kerstman in de heerlijke kerstshow Santa Claus is coming to Town, die een vrolijke hartverwarmende ode aan Kerstmis is. Er worden beelden getoond uit klassieke en recente kerstfilms die iedereen kent en het ultieme kerstgevoel opwekken. Uiteraard zullen de grote titels, zoals Love Actually, Home Alone en The Holiday, met hun schitterende filmmuziek niet ontbreken.

Op een groot podium in de Ziggo Dome is Santa samen met de Kerst-Elf, een bonte stoet gastartiesten én het Noordpool Orkest te zien in een wervelende voorstelling vol met kerstmuziek en oude en nieuwe kerstfilmklassiekers.

“Sinterklaas bestaat gewoon, maar de kerstman moet worden gespeeld. Dat ga ik met liefde en heel veel plezier doen”, aldus kerstman Frank Lammers. Voor deze twee kerstdagen wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot Santa’s Dome, uiteraard geheel in winterse sferen. Santa Claus is coming to town wordt een groots muzikaal event, met humor, nepsneeuw en veel knipogen naar de actualiteit, voor alle leeftijden. “We hebben een geweldige cast”, aldus Lammers. “Waar ik vroeger al niet kon wachten op kerst is het nu helemaal wachten tot zomer en herfst voorbij zijn. Het wordt een geweldige en gegarandeerd witte kerst! Hohoho! Tot dan!”

De makers van De Avond van de Filmmuziek hebben voor deze kerstshow grote Nederlandse artiesten weten vast te leggen. “Jelka, Soy, Willemijn, Buddy, Holly Mae en Emma zijn stuk voor stuk geweldige zangers en zangeressen die hun sporen ruim hebben verdiend,’ laat producent Ewart van der Horst van PilotStudio weten. “Het is een bezetting waar iedere productie jaloers op kan zijn. Samen met Frank Lammers gaan zij op 23 en 24 december een waanzinnige kerstshow ten tonele brengen, voor de hele familie. Binnenkort zullen nog meer grote namen bekend worden gemaakt.”

Santa Claus is coming to Town in de Ziggo Dome vindt plaats op 23 en 24 december.

Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via https://santaclausiscomingtotown.nl/

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.