Nieuwe single & Reprise Theatertour Marlijn Weerdenburg

Afgelopen zomer schreef zangeres, presentatrice en actrice Marlijn Weerdenburg de single “Heel Anders” samen met Glen Faria.

Het is de laatste track die zij zal toevoegen aan het album MAM, waar zij sinds het verlies van haar moeder in 2021 aan werkt. ‘Mijn moeder was mijn beste vriendin. Zij overleed plotseling toen ik hoogzwanger was van mijn tweede zoon. Toen hij werd geboren zat ik nog volop in het verwerken van dit grote verlies. Ik ben liedjes gaan schrijven om een plek te geven aan alle tegenstrijdige emoties.

De roze wolk die mijn zoon meebracht aan de ene kant en de zwarte leegte die mijn moeder achterliet aan de andere.’ “Heel Anders” beschrijft hoe het nu is met Marlijn. Hoe herinneringen aan haar moeder haar niet langer alleen verdrietig maken, maar ook dankbaar en trots.

‘Mijn grootste angst was alles te verliezen wat ik met je had. Ik was even vergeten dat het in me zat en dat je zo voor altijd bij me bent.’
(tekst uit songtekst ‘Heel Anders’)

Qua sound klinkt de single lichter en meer uptempo dan de twee singles die Marlijn eerder uitbracht. Producer Huub Reijnders (o.a. Wende Sneijders, Rondé, Bløf) tekende voor de productie, zoals hij ook doet voor de andere tracks op het album ‘MAM’ dat komend voorjaar het levenslicht zal zien. De liedjes op deze langspeler vormen ook de setlijst van de voorstelling ‘Mijn Buik Vol Van De Liefde’ waar in maart 2024 de reprise van plaatsvindt.

De kaartverkoop voor de reprise van theatertour start vandaag, vrijdag 22-sept-23 om 10:00.

02-3-2024 De Amer Amen
17-3-2024 Ledeltheater Oostburg
21-3-2024 Theater Floralis Lisse
22-3-2024 De Kleine Willem Enschede
23-3-2024 De Kleine Komedie Amsterdam
28-3-2024 Theater aan de Parade ‘s-Hertogenbosch
06-4-2024 DE KOM Nieuwegein
07-4-2024 Theater Diligentia Den Haag

Foto: Roeltje van de Sande Bakhuyzen

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.