DE KOM Nieuwegein

Stadsplein 6, 3431 LZ Nieuwegein | 030 604 5554 | Google maps

De Kom Nieuwegein

Sinds 2012 vindt u theater DE KOM aan het Stadsplein in Nieuwegein. Het prachtige en opvallende gebouw is een ontwerp van architect Frits van Dongen, werkzaam bij de Architekten Cie.

Er zijn twee theaterzalen in het gebouw gevestigd. In de grote zaal staan 650 stoelen en er is een ruim podium, een toneeltoren, orkestbak en zijtonelen. Hierdoor is deze zaal geschikt voor veel verschillende voorstellingen, waaronder grote theaterproducties.

De Vlakke vloerzaal

Voor de meer intiemere voorstellingen is de kleine zaal met 200 stoelen ideaal. Dit is een vlakkevloerzaal, met een inschuifbare tribune. Bovenop de theaterzalen vindt u het kunstencentrum van De Kom. Hier worden vele cursussen en lessen op het gebied van beeldende kunst, dans, toneel en meer georganiseerd.

Kunstencentrum DE KOM

Ieder theaterseizoen kunt u creatief kunstzinnig bezig zijn in het kunstencentrum DE KOM. Het kunstencentrum van DE KOM heeft een uitgebreid cursusaanbod. Op vele gebieden zoals:

  • beeldende kunst
  • toneel
  • dans
  • musical
  • muziek

Jong en oud kan bij het Kunstencentrum terecht. U kunt kiezen uit verschillende lessen, cursussen, workshops, ensembles, koren, orkesten, bands en productiegroepen.

De Kom is een verzamelplaats van culturele uitingen.

Nieuwsbrief DE KOM

U wilt toch ook op de hoogte blijven van alles wat er in het theater komt? Meld u zich dan snel aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Theatercafé in DE KOM

Genieten voor een voorstelling of juist erna. Bij het Theatercafé wordt je ontvangen voor een borrel. Het gezellige theatercafé is er ook voor allerlei culturele activiteiten, muzikale optredens, meet & greets en besloten feesten.

Agenda De Kom

Ieder theaterseizoen biedt het theater u een veelzijdig programma. Jong en oud kunnen genieten in De Kom.

Contactgegevens de Kom Nieuwegein

Stadsplein 6 3431 LZ Nieuwegein
Telefoon: 030 – 605 57 97
E-mail: welkom@dekom.nl

Website

Leuk om te lezen