Nieuwe theaterkrant in aantocht!

Theaterkrant

Goed nieuws: Theaters in Nederland gaat een theaterkrant uitbrengen! We beginnen met een editie over alle theaters in de provincie Groningen.

Theaterkrant provincie Groningen

De krant Theaters in Nederland, editie Groningen, is een nieuwe theaterkrant die medio augustus/september 2015 wordt uitgebracht. De krant komt boordevol te staan met programmering, nieuwsfeiten en achtergrondinformatie over de verschillende theaters in de provincie. Maar ook interessante interviews met ondernemers die gerelateerd zijn aan de verschillende theaters, burgemeester of wethouders, directie van de theaters, etc.

In de eerste uitgave komen onder meer interviews met Wia Buze, Marcel Hensema, Peter de Haan (Rooie Rinus en Pé Daalemmer), de burgemeester van Oldambt en de directie van Groningen Seaports. Daarnaast wordt er nog contact gelegd met andere grote en bekende namen uit de provincie op het gebied van cultuur en theater.

Opmaak van de krant

De krant krijgt een hoogwaardige en luxe uitstraling en er wordt zeer veel aandacht besteed aan opmaak en invulling van de krant. De krant heeft een handzaam formaat heeft een zeer luxe uitstraling!

Bereik van de theaterkrant

De krant wordt verspreid in een oplage van 20.000 exemplaren door de gehele provincie Groningen, maar heeft dankzij meelezers een vier tot vijf keer zo groot bereik. Voor de verspreiding maken wij gebruik van zo’n 100-150 pick-up-points, zoals hotels, restaurants, gemeentehuizen, VVV-kantoren en uiteraard via de theaters zelf.

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link