Nurlaila Karim beleeft première in MAMMA MIA!

Nurlaila Karim beleeft première in MAMMA MIA!

Nurlaila Karim beleefde vanavond haar officiële première in de rol van Donna. Nurlaila is alternate van Antje Monteiro in dé feel-good hitmusical MAMMA MIA!.

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland:

‘Een fantastische avond voor Nurlaila, in bijzijn van haar vrienden en familie en in een theater dat al volop in de kerstsferen is. We hebben twee ontzettend sterke ‘Donna’s’ welke beiden met de hele cast het theater op z’n kop zetten. Het is een genot om de bezoekers na elke show weer met een glimlach het theater te zien verlaten.We worden overladen met positieve reacties, de kaartverkoop is nu dan ook geopend tot en met april 2019.’

Meer informatie en kaarten: www.mammamia.nl

 

Verhaal MAMMA MIA!

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna (Antje Monteiro / Nurlaila Karim) en haar dochter Sophie (Jolijn Henneman) op een paradijselijk Grieks eiland.

Sophie staat op het punt om te trouwen met Sky (Soy Kroon) terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes (Dieter Troubleyn, Zjon Smaal en Emiel de Jong).

Sophie, die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen (Hilke Bierman en Sophia Wezer) van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s.

MAMMA MIA! is een verhaal over liefde, vriendschap en identiteit verteld aan de hand van de tijdloze hits van ABBA.

MAMMA MIA! wereldwijd

MAMMA MIA! beleefde 19 jaar geleden haar wereldpremière op London’s West End, waar de show nog steeds te zien is. Inmiddels heeft de musical al 60 miljoen bezoekers getrokken en is deze uitgevoerd in 16 verschillende talen. In 2008 ging de filmversie van MAMMA MIA! The Movie in première en afgelopen zomer verscheen het vervolg MAMMA MIA! Here We Go Again.

Op 6 april 2019 viert MAMMA MIA! de musical de 20e verjaardag in het Londense West End. MAMMA MIA! wordt in Nederland geproduceerd door Stage Entertainment Nederland in de Nederlandse taal en in samenwerking met Judy Cramer, Richard East en Björn Ulveaus namens Littlestar en Universal.

Met de muziek en teksten van ABBA-leden Benny Andersson & Björn Ulvaeus, MAMMA MIA! is geschreven door Catherina Johnson, geregiseerd door Phyllida Lloyd en de choreografie is van Anthony van Laast. Het decor is ontworpen door Mark Thompson, met lichtontwerp van Howard Harrison en geluidsontwerp van Andrew Bruce & Bobby Aitken. De arrangementen zijn geschreven door Martin Koch die tevens verantwoordelijk is voor de muzikale supervisie.

Bron: Stage entertainment
Fotografie: Brinkhoff / Mögenburg

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.