Oh buurman wat doet u nu? Revue

Oh buurman wat doet u nu? Revue

Met het thema buren als uitgangspunt zetten Arijan en Esmee en het theater op z’n kop in een gloednieuwe revue. * Oh buurman wat doet u nu? Revue *

Oh buurman wat doet u nu? Revue

Arijan en Esmee wonen naast elkaar in Tilburg. Met alle voors en tegens die daarbij komen kijken. Maar ook als voordeel dat je ALTIJD bij elkaar terecht kan en elkaar alles gunt. Want Arijan is nooit jaloers op de 1.1 miljoen TikTok-volgers van Esmee. En Esmee heeft er nooit problemen mee dat Arijan wel eens naakt door de tuin loopt.

Met het thema buren als uitgangspunt zetten zij het theater op z’n kop in een gloednieuwe revue. Liedjes, sketches en korte conferences volgen elkaar in hoog tempo op. De herkenbare ergernissen zijn verweven in een heerlijke avond theater. Nog nooit heb je zo hard om een heftige burenruzie moeten lachen, gluren we met Arijan en Esmee onbeschaamd over de heg en loopt een kopje suiker lenen compleet uit de hand. Blijkt een goede buur wel beter dan een verre vriend

Speeldata Oh buurman wat doet u nu? Revue 

Bekijk alle locaties waar de voorstelling te zien zal zijn.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.