Opvliegers 4 – Trossen Los!

Opvliegers 4 – Trossen Los!
2.1 -------- (6 beoordelingen)
Beoordeling

Na een succesvolle reeks Opvliegers, op het heerlijk zonnige Bali, in het ijskoude besneeuwde Oostenrijk en in het hippe trendy New York kiezen vriendinnen Lydia, Moniek, Joke en Shirley deze keer het ruime sop! De vriendinnen gaan weer op reis en dit keer gaan de Trossen Los! Opvliegers 4 wordt hilarischer dan de voorgaande en met een nieuwe ‘vriendin’ de zus van Lydia neemt haar intrede in de doldwaze komedie.

Opvliegers 4 – Trossen Los!

Loes (Rian Gerritsen) speelt de zus van Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro). Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek (Sandra), Joke (Anouk) en Shirley (Joanne) tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de dating markt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is…En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Cast Opvliegers 4 – Trossen Los!

De cast voor deze vriendinnen trip bestaat uit;

  • Rian Gerritsen
  • Anouk van Nes
  • Sandra Mattie
  • Joanne Telesford

In de vorige Opvliegers speelde Antje Monteiro, Lydia de diva die iedere vakantie de boel met de vriendinnen aardig op stelten zette. In Opvliegers 4 – Trossen Los! speelt Rian Gerritsen de zus van Lydia en neemt hiermee de rol van Antje Monteiro over. Rian Gerritsen (afgelopen maanden te zien in de hit-serie De Luizenmoeder) gaat samen met Sandra Mattie, Joanne Telesford en Anouk van Nes op reis met een cruiseschip. Lees meer over de voorstelling op de website van de producent

Producent: Rick Engelkes Producties Tekst: Allard Blom
Bron: REP    

   

Speellijst Opvliegers 4 – Trossen Los!

Gaat u mee in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins en beleef samen met de vier vriendinnen nieuwe avonturen op hun zonnige cruise in ‘Opvliegers 4: Trossen Los!’.

Deze voorstelling is afgelopen

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Opvliegers 4 – Trossen Los!
2.1 -------- (6 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van deze voorstelling?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link